2012-02-07 ? 10:48:00

Jobba sova jobba

Oj va händelselöst mitt liv känns just nu.

För tillfället är det bara sova och jobba som står på schemat. Inga resor inplanerade och inga andra event eller så heller. Vintern är här och jag känner mig mindre motiverad än någonsin. Jag känner inte att jag vill ta tag i någonting allt fakiskt och när man är ledig så blir det mest sömn och tv tittande. Men jag skyller på vädret, jag som aldrig har tyckt om vintern.

Men men just nu ser det i alla fall ut såhär med planerna. Veckan består av min 8 dagars period med jobb. Från lördag till lördag. Sen ser det ut som (ifall jag får ledigt) att det kanske blir lite mys den 14 med bio och fin middag. Den 24 bir det begravning... För Daniels morbror som gick bort den 10 januari.

Och sen kanske det kan bli lite lugnt igen om vi har tur. Dock blir det väl en massa jobb i stället. Jobbar ju 30-40 timmar i veckan som det ser ut och det är väl inget jag egentligen ska klaga på. Men som det ser ut nu så är det så kallt i kassalinjen att vi sitter och fryser VARJE dag vi jobbar. Alla är sjuka och det leder till för lite personal som i sin tur leder till att vi kommer jobba ihjäl oss om det inte blir några ändringar! Men pengarna rullar in i alla fall.

Och som tur är ("peppar peppar ta i trä") så har jag inte varit sjuk nu på sista tiden heller. Håller på och försöker se ifall det kan vara uttorkning som gör livet så pest men jag vet inte riktigt. Ska boka tid, men hinner inte för allt jobbande...

Men men, det kommer också lösa sig. Nu gäller det att göra sig klar och sen blir det jobbpass 4 av 8. Räkna med att jag kommer vara slut på lördag eftermiddag när sista passet är klart och jag äntligen får vara ledig liiiite.