2011-07-24 ? 11:40:00

Funderar och tänker

Jag vet inte varför, men den senaste tiden har jag funderat mycke på giftemål och Daniels och mitt framtida bröllop. Jag har ingen aning om varför det kommit upp extra mycke i mina tankar just nu, men det kanske är för att det känns som det börjar bli dags. 

Jag vill inte vänta tills jag blir gamal med att gifta mig, men jag vill heller inte skynda på det bara för att få det gjort. Men jag tänker på det mycket. Funderar på vilka personer jag önskar i olika roller, vilka jag vill dela dagen med och liknande.

Dock känns det som vi kommer få vänta lite med firandet, och det på grund av tiden mycke. Jag vill verkligen inte stressa fram alla  beslut och göra någonting halvhjärtat. Utan det ska vara perfekt ♥

Datumet är bestämt, det är bara året vi funderar på...
2011-07-11 ? 15:51:00

Riga

Hemma igen från Riga.
Ja egentligen va jag ju hemma hela gårdagen och lördagskvällen också..

Det vi gjorde i Riga var att först boa in oss på hotelrummet på Radisson Blu Ridzene Hotel. Ett väldigt fint och fräscht hotel i 5 stjärnors klassen. Efter det gav vi oss ut på stan för att kolla in Riga. Vi tittade på deras frihetsmonument, deras kända "svarthuvudenas hus" operan såg vi, domkyrkan, peterskyrkan och mycke mer. Vi åt gott och drack gott, även om vissa drinkar och liknande  kunde varit betydligt godare... 

Sen blev det också sovenir shopping. Vilket bestod av bärnstens shopping för min del. Hela gatustången var fulla med just bärnsten, och inte va det så fruktansvärt dyrt heller. Så det fick det bli för min del.
Vi tänkte att vi skulle fynda massa roliga saker på Cental Market, vilket är gamla zeppelinar hangarer som är ombyggda till en marknad, men det var en ren besvikelse, bara mat och grönsaker och tant kläder... 

Vi gick på Skylinebar på ett annat Radisson hotel i närheten också.
Skylinebar var en bar på 26 våningen med utsikt över hela stan. Helt klart en upplevelse!

Sen har vi också varit på Essential, vilket är en club med 7 dansgolv fördelat på 4 våningar. Inte alls min typ av sysselsättning med tanke på att jag inte är dans typen men det va helt okej ändå.
Dessutom åkte vi även en liten sightseeing med båt. Men det var bara för att se staden och sysselsätta oss med någonting.


Ja, det var väl det vi gjorde i stora drag. Roligt va det, men en natt räckte bra, och man får väl se om det känns som man vill ta sig dit någon mer gång...
2011-07-08 ? 05:12:00

Riga idag

Idag bär det av till Riga efter mycke om och men. 

Först va det planerat att vi skulle åka och sen ändrades planerna och resan ställdes in.
Igår bestämdes det att vi ändå skulle åka iväg. Så nu sitter vi här reskara och väntar på att klockan ska bli fem i halv så vi kommer iväg till Fredrik och Vickan i tid. 

Inte så mycke planerat vad vi ska hitta på men någonting blir det alltid. Och kul kommer det bli!

Skriver mer om det hela när vi kommer hem igen.

Beräknad hemkomst = lördag kväll
2011-07-03 ? 16:55:00

Fullt ös

Nu har det än en gång gått lång tid sen jag skrev... 

Men jag har börjat jobba igen efter ledigheten och även varit helt inne i kamerans värld. Fotat, tittat på tillbehör och fotat ännu mer. Tycker det är så kul att äntligen ha en ordentlig riktig kamera!
Dessutom har jag varit förkyld vilket antagligen ledde till en spricka i ett revben som äntligen känns bättre!
Men men, annars är det inte så mycket som händer för tillfället. Jag jobbar, Daniel jobbar, vi har hjälpt några kompisar med sin flytt och dessutom planerar vi en eventuell resa till Riga på fredag till söndag. Hoppas det blir av så jag kan testa min fina kamera i utlandet också.

Men ifall vi ska resa bort, det betsäms nog i morgon eller lite senare i veckan. För just nu är ingenting hundra. Men jag håller tummarna!

Nu ska jag pyssla vidare med mina bilder och en sida jag ska visa dom på... 
Mer får ni veta senare!