2011-11-27 ? 11:27:00

Peking bokat

Nu är hotellet till Peking bokat! Det fick bli Novotel Beijing Xin Qiao, ett tre stjärnigt hotel som ligger ganska centralt. Och vi slog på stort och bokade en helt suit. (Kolla hotellet här eller här) Dessutom har vi bokat buissnis biljetter till och från Peking så vi får se om vi har turen med oss eller inte. 

Ska bli så skönt att få åka  bort lite. Ta det lugnt och handla lite julklappar. 

Har redan börjat skriva inhandlings lista. 

Men det är inte bara julshopping vi ska hinna med, vi ska i alla fall hinna med muren och förbjudna staden också! Ska sätta mig ner och googla lite på vad vi ska hitta på och några bra kinesiska fraser att kunna kanske. 

Men det får bli när det finns lite mera tid!
2011-11-21 ? 07:47:00

Tab

Igår kunde jag inte hålla mig från att införskaffa en tab. Så det fick bli en Samsung Galaxy tab 10.1 Velade så emellan den här och 8.9'an. Men vi resonerade som så att den här är bättre att ha med när man reser så man kan kolla på film lite bättre.

Så nu har jag tagit ett steg framåt och själv bestämt en teknikpryl som jag skulle ha. Annars har jag alltid fått hjälp...
2011-11-09 ? 08:53:00

Inför julhandeln

Tillbaka igen!

Hänt en del sen sist. Vi har fullt ös på jobbet. Jag har varit på visning på mormors hus som tyvärr är ute för försäljning nu...

Sen har jag tagit ledigt för att åka iväg på semester i december. 1-7 är jag ledig så då hoppas vi att vi kan komma iväg. Och som det ser ut nu så kommer det bara bli Daniel och jag som åker. Men det blir mysigt ändå! 

Men först ska vi åka in till stockholm på fredag och skaffa varsit visum. Och kanske kolla på en väska till mig... 

Men det mesta ska vi shoppa när vi åker. Pärlor och silke står på min lista just nu, sen ska jag försöka kolla upp vad vi ska göra också. Men muren och förbjudna staden räknar vi med att hinna med.

Blir att kolla upp det en dag när jag har lite tid över...