2011-05-25 ? 21:35:00

Inte långt kvar

Sitter och gottar mig åt lönen som kom in idag. Och så sitter jag och väntar på att det ska bli fredag så min andra lön kan komma!
 
Känns så skönt att komma hem efter en stressig och jobbig (och speciellt lång) dag och sen se att man för lön för mödan. 

Kan det bli bättre?!

Sen sitter jag och längtar bort också, till resan vi hoppas åka på. Har hört mig för och nu låter det som vi vet när vi tänker åka (om det nu finns plats). Vi tänkte försöka satsa på söndagen den 12.
Men allt är inte hundra än. 

Så det är ca 2,5 veckor kvar. Vilket inte känns så jätte mycket när vi planerat det i lite mer än ett halvår. 

Så snart, snart, kan det kanske komma upp lite intessantare inlägg med mysiga bilder och information om USA...
2011-05-24 ? 05:45:00

Dagens planer

Idag blev det till att gå upp tidigt. Dels för att jobbet kallar men också för att älsklingen ville ha lite sällskap till frukosten.

Idag ser schemat ut som följande:

Jobb mellan 6:50 och 14:00.
Sen ut en sväng till studentstaden och låna en sak av min gamla praktikhandledare. 
Sen iväg och hyra släp, som vi kan ha för att hämta soffan hos farmor med.
Efter det bär det av hem för att montera ihop den och sen blir det äntligen lite lugnt.

Känns som vi tagit lite för mycke saker på dagens agenda. Men det ska säkert gå bra ändå. 

Jag hoppas bara att det inte är jag som måste köra bilen idag med släp och allt, för det vet jag inte om jag orkar... 

Men men, det lär visa sig. Nu ska jag städa av lite innan det är dags att ta mig till bussen!
2011-05-23 ? 09:43:00

Just nu

Tänkte betätta lite om hur allt ser ut hemma hos oss för tillfället.

Jag jobbar och står i så vi ska kunna äka iväg till New York om mindre än en månad. Om det nu blir så att resan bär iväg dit, vi får helt enkelt se hur det ser ut med biljetterna! Annars får vi bara åka någon annan stans, men det blir nog ganska säkert USA i alla fall.

Hur det går med ballsamkuren för håret? Jo det går väl helt okej, jag tycker inte det är så stor skillnad från att sluta med schampo. Kan faktiskt tycka att det är liiite liiite sämre eftersom håret inte är lite mjukt och mysigt som det va innan. Men jag ska försöka kämpa på en stund till så får vi se vad som händer.

Med att sluta med socker går det också helt okej, förutom första dagen när det bjöds på tårta på jobbet... Men det är inget sött som följt med oss hem när vi handlat i alla fall, och det vi har hemma har vi stoppat undan ordentligt. 

Och det känns faktiskt helt okej i kroppen även om jag trodde sötsuget skulle vara ohanterbart. Och jag hoppas att detta i sammarbete med att ta nästa steg att komma ut och röra på sig kommer hjälpa inte bara mig utan också sötnosen att komma till våra mål.

Men ett steg i taget, nu blir det mindre socker, sen blir det att utforska områdets gångvägar!
2011-05-20 ? 19:58:00

Små ändringar

Lite små förrändringar i designen fick det bli idag.

Kanske kan det få mig att bli lite duktigare på att uppdatera?

2011-05-18 ? 15:12:00

Inget mer socker

I veckan nu så har Daniel och jag bestämt oss för att sluta äta så mycket socker och godsaker som vi gör.

Vi täntke bli lite nyttigare och istället för att köpa massa sockerbomner kommer vi försöka gå över till frukt.

Dock kommer vi fortfarande ha glass här hemma. Anledningen till detta är att vi precis fått en glassmaskin i vår ägo, och den kommer vi inte kunna hålla oss ifrån! Dock ska vi försöka göra vår egna glass lite nyttigare, inte så mycke socker eller konstiga änmen.

Annars flyter väl livet på som vanligt. Vi har flyttat in i sovrummet, längtar efter att det ska bli tid att hämta soffan och har det allmänt bra.

Andra saker som ligger på agendan är som vanligt jobb, men också en resa bort till staterna i juni som närmar sig med stormsteg! Längtar så!

Annars är det som vanligt tror jag...
2011-05-03 ? 08:40:00

Tror inte mina ögon

Tro det eller ej, men i natt sov Daniel och jag för första gången i sovrummet!

Det är inte helt klart eftersom vi inte tapetserat fondväggen, men den kommer att komma upp ikväll när min älskade mamma kommer över och hjälper oss.

Min mamma = Tapetserar proffs (i mina ögon )

Så natten som kommer så är alla väggarna klara och det är bara lister som måste införskaffas. Samt en massa hyllplan och liknande ifrån Ikea.

Senare ska vi försöka flytta över soffan och förhoppningsvis kvarstår erbjudandet om två sängar som kan komma att flytta in med oss. För nu kan vi äntligen ge vika och köpa allt det här som vi velat ha.

Tavlor ska upp, gardiner ska bytas, soffan ska in sängkläder ska bytas och luftmadrassen (som det ännu en gång är hål på...) ska äntligen kastas ut! Hålet ska identifieras först dock, så vi har en extra säng ifall vi får något trevligt besök.

För att låta våra vänner sova på golvet, ja det känns verkligen inte som någonting snällt... Annars ska vi införskaffa en/två nya madrasser tror jag. Plus att vi har soffan så klart. Vi måste bara bestämma oss om vilken färg vi vill ha, vill vi ha mammas och pappas gamla skinn soffa i beage, lite sliten och verkligen välsutten, eller vill vi ha farmor och farfars gamla skinn soffa i oxblodsfärgat skinn, denna är lite bättre i kvaliten men dock är den ju i en lite mysko färg...

Ja vi får helt enkelt se hur det blir! Vi är i alla fall ett steg närmre nu, och vet ni vad?

Det känns så himla skönt!