2012-08-28 ? 10:49:00

Fungorum

Äntligen har jag lyckats rensa och delat all svamp jag fick med mig hem ifrån mamma och pappa i helgen. Plockade lika mycke till med farmor ville ha lite också så vi delade nästan lika. Tänkte att hon ville ha lite mer då jag tänkte att jag skulle plocka höstisar sen när dom kommer ordentligt också. Hittade lite men det är inte riktigt dags än.
 
Nu ska dom bara torkas och sen ställas undan i fina glasburkar så Daniel kan laga god mat med dom när han känner för det. 
 
 
Dessutom har vi som det syns på bilden ett nytt bord. Inföskaffade i ett barbord som passar så himla bra i köket!

Så himla bekvämt att jobba i den höjden så det är verkligen ett bra köp. Nu ska det bara fräschas upp lite mer i köket och sen är vi nog nöjda!
2012-08-17 ? 20:32:53

Funderingar

Börjar fundera på om det verkligen är hållbart med en fotoblogg och en vanlig. Känns som fotandet börjar bli en så stor del av mitt "vanliga" liv så det kanske inte går att skilja på dom längre...

Får fundera vidare och se vad som händer...
2012-08-17 ? 18:27:00

Kvällslektyr

Idag blir det lite fin kvällsläsning. Ska bli mycket intressant och antagligen lärorikt också. Efter detta så finns det fler andra böcker som står högt på min önskelista (dessa, den, och den här till exempel).

Allt för att bli bättre och växa. Jag SKA bli bra på det här en vacker dag!
 
2012-08-15 ? 21:34:00

Bloody mee

Även om jag sa att jag inte ska uppdatera här bara för att jag uppdaterat mina foton så kan jag inte låta bli att lägga upp dessa bilder 
 
Väldigt nöjd över resultatet!
 

 
(Klicka [här] eller på bilderna för fler foton)
2012-08-11 ? 18:25:25

Time Out

Trött på allt för tillfället..
 
Orkar inte.
 
Har inte tid för varken mig själv eller tillstymmelsen av privatliv. Återkommer när jag har det igen vilket kan dröja ett bra tag med tanke på mitt schema... 
2012-08-07 ? 22:39:00

At this moment

Nu har det gått ett tag igen då det inte hänt så mycke. Jag lever fortfarande men det där lilla extra har inte hänt som gör det roligt att sätta sig framför datorn och skriva. Dock känner jag mig "tvungen" att skriva någonting i alla fall. 

Det jag har gjort den närmsta tiden är att fota, några bilder har kommit upp här och på andra sidor på nätet. Inget jätte speciellt men någonting som fått mig att fördriva tiden i alla fall. Finns många saker jag skulle vilja fota men jag har inte tiden och orken till det nu när jag jobbar så mycket. Och är jag väl ledig så är inte vädret på min sida. Men det kommer fler tillfällen! Funderade ett tag på att stöka om köket till fotostudio imorgon när jag är ensam hemma och ledig. Men jag är inte helt säker på vad jag vill göra så vi får väl se. Planer finns ju alltid men däremot inte orken.
 
Dessutom vill jag ha frivilliga människor snart. För det börjar bli lite lessamt att bara fota självporträtt. Dessutom när det leder till att man aldrig blir nöjd eftersom motivet inte är det man önskar. Men fästmannen ställer ju inte upp, han har väl fallit offer för kameran lite väl många gånger så han ska få lite lugnt ett tag framöver. Men andra människor skulle vara roligt. Även om jag varken kan eller vet hur allt går till på riktigt egentligen... 
 
Men tills dess får jag nöja mig med det jag har. Det positiva är ju att man lär känna sin kropp lite bättre!