2011-10-24 ? 13:27:00

UVI

Liten uppdatering om läget just nu kanske sitter på sin plats. Speciellt efter helgens strapatser... 

Började i fredags med att jobbet ringde och ville ha in mig tidigare, men som tur va tackade jag nej. Dock va det som så att jag hade känningar där på morgonen av en kommande UVI (Urinvägsinfektion) och under dagen blev det värre. Så jag sjukade mig på jobbet och åkte till vårdcentralen hemma i Österby eftersom jag inte bytt än. 

Där såg dom inget på provet och skickade därför hem mig igen. Tranbärsjuice inhandlades och kappt en dag och tre liter senare så hade jag fortfarande symptom med ont i ryggen, magen och feber samt svidande mm. Så det var bara att åka akut till Östhammar och undersökas igen. Och som tur va hittade dom bakterier och såg att jag hade 38,1 grader i feber så jag fick piller över helgen och recept utskrivet.

Samt att dom tog och skickade prov för odling som ska visa vad det är jag har/haft. Förhoppningsvis visar det någonting intressant och i slutet på veckan skulle jag ringa tillbaka och höra vad dom har att säga samt boka en tid hos någon läkare som kan undersöka mig och sen skriva remiss till akademiska för vidare kontroll. För alla jag pratat med angående detta har sagt samma sak när jag berättat att jag haft det så tätt som kanske 20 gånger på ett år, alla tycker att det är dags att kolla upp det! Så nu är allt på gång. 

Känner mig bara så trött på allt eftersom jag inte kan göra någoning åt det, det finns ju liksom inget fastställt som är anledningen till att man får UVI... Så det känns lite hopplöst. 

Men men, nu kanske, kanske jag kan få hjälp. I annat fall ska jag börja söka VARJE gång jag har detta så dom verkligen ser hur ofta det kommer. Så man blir betrodd...
2011-10-12 ? 18:58:00

Julhandla

Sitter här och funderar lite på hur december månad kommer att bli. Planen är att vi ska åka bort och julhandla i Peking men samtigt känns det som nu när man hunnit spara ihop lite så vill han inte göra sig av med allt...

Men vi får se, först ska vi ta oktober här med Daniels resa till England. Om nu den blir av också... 
Sen har vi hela november innan vi tänkte åka också. För det är i så fall första veckan i december som det bär iväg. Men vi får se helt enkelt. Vi har några backup planer så det löser sig säkert.

Men det är inte bara oss det hänger på heller så vi får se, någonstans åker vi nog i alla fall. Om inte annat så blir det väl "bara" älsklingen och jag.
2011-10-03 ? 22:52:00

Lite fix

I förmiddags pratade jag med älsklingen om vilka planer jag hade för lägenheten och hur jag tyckte vi kunde göra med vissa saker. Och nu har jag precis suttit och gått igenom IKEA katalogen där jag hittade bilder som är precis så jag tänkt mig.

Det finns massa saker vi egentligen borde ta tag i här hemma. Men på torsag ska det faktiskt försöka fixa bort lite från listan. Vi ska äntligen kolla på lister, ta en tur till IKEA, MIO och lite andra ställen och kolla på lite förvaringsmöbler. 

Tavelhyllorna är äntligen uppe i sovrummet och det har blivit jätte mysigt! Nu ska vi bara fixa listerna så kan vi vara nöjda. Efter der blir det att säta upp hyllor i vardagsrummet så vi kan få lite mer plats till annat. Kanske att vi fixar hem resten av soffan så det blir en hörnsoffa... Nya gardiner ska sys och små piff ska fixas...

Vi får se, men det ska i alla fall bli hyllplan vid skrivbordet som vi kan ha pärmar och mappar på.

Det kommer bli så fint när det blir klart här hemma! Även om renoveringen av vardagsrummet får vänta ett tag till... Vi orkar verkligen inte ta tag i det just nu. Speciellt inte med tanke på hur lång tid sovrummet tog. Dessutom har vi ingen tid att jobba med det på.  Men det ska bli av!