2011-03-25 ? 16:57:00

Överraskad

Idag är det fredag, och dessutom den 25 vilket innebär lön för vissa av oss. Jag blev glatt överraskad när jag kollar in på kontot för att organisera om lite och möts inte bara utav lönen, som visade sig vara mer än jag tänkt, men också utav ersättningen ifrån arbetsförmedligen. 

Så för tillfället känns allt väldigt bra!
Och som om jag inte skulle blivit bortskämd nog under veckan så kom även mitt nya the sims medeltiden här om dagen. Så nu har jag suttit med det i ca tre dagar och spelat som en galning. Jag vill bara ge skaparna en extra fjäder i hatten eftersom det här är mycket roligare än de förra spelen. Det har mer stomme och är riktigt roligt!

Så det är väl hur den senaste tiden har sett ut för mig. Resten av veckan innebär förhoppningsvis lite ledighet och slappande.

Men just nu ska tvätt vikas, en ny maskin ska in, disken ska plockas och kanske att det blir en duell med damsugaren också lite senare?

Dessutom känner jag mig (efter att jag fixat allt/vissa delar av detta) mig förtjänt av ett långt bad till en film. Samt drömmande och inspirationsletande på nätet till framtida ändamål.
2011-03-23 ? 08:01:00

Fullt upp

Det är så mycket som händer samtidigt som det är så lite...

Vi håller på och jobbar med sovrummet för fullt när vi inte jobbar. Och även om vi tyckte vi kommit en bit på vägen så har vi nu fått ett bakslag som innebär att vi måste slipa om en eller två väggar för att sedan spackla om dessa ännu en gång. Det känns inte alls speciellt motiverande så jag vet inte om jag orkar gå in där idag innan jag ska göra mig klar för jobbet. 

Men vi får se.

Annars så är det jobbet som tar mycket tid. Känns som jag jobbar nästan hela tiden och det blir lite slitigt i längden. Speciellt när man får utskällningar utav kunderna för saker som man inte kan rå för! Att det sitter fel priser uppe och att kunderna inte kan se efter ordentligt. Det är faktiskt inte mitt fel.

Händer det en gång till tror jag att jag bryter ihop, så jobbigt va det sist. 

Men men, det är ett jobb och jag måste bita ihop och ta emot allt för att kunderna ska kunna tänka sig att komma tillbaka i framtiden...
2011-03-12 ? 07:20:00

Under veckan

Under en veckas ledighet kan man tycka att jag ska hinna med att uppdatera. Men tyvärr så har jag inte hunnit det. Det har varit så mycket som hänt nu i veckan, vi har jobbat med sovrummet så det är bara några små ställen kvar att slipa (fick spackla efter där vi hade missat/det inte blev bra) sen är det grundmålning som gäller.

Vi har inte hunnit med en dag i Stockholm heller som vi hade tänkt. Däremot blev det en tur till Arlanda för att hämta Rebecka (Daniels kusin) som kom hem ifrån Indien. 

Annars har vi Daniel och jag tagit igen lite tid bara han och jag. Myst och tittat på film, spelat spel och bara varit. Så det har varit en riktigt mysig vecka. Dock kunde den fått vara några dagar längre! 

Men men, nu idag blir det jobb, även om jag hade velat åka hem till Österby för att vara med på teatermöte. Men pengarna kommer att behövas så det blir Uppsala hela dagen i stället. Dessutom får jag nytt schema idag så det ska bli intressant att se hur mycket man kan få jobba.. 

Men nu ska jag göra mig klar och åka iväg!
2011-03-03 ? 12:16:00

Balsammetoden

Torsdag idag igen, den 3 mars. Det betyder att jag är ledig i morgon och en vecka framåt! Ska bli så skönt att få vara hemma och fixa allt man lagt på hög till senare. Sovrummet, städningen, plockande och pysslande står på schemat för veckan. Men sen tror jag också det kommer att bära av till huvudstaden för en dags shopping och mys med Daniel. För det är någonting vi sagt att vi ska göra länge.

Om jag ska berätta fler nyheter så skulle det väl vara att jag blivit inspirerad att prova på den så kallade balsammetoden där man tvättar håret med endast balsam, som är utan skadliga ämnen för håret. Jag har totalt ledsnat på mitt trkiga, torra, slitna hår och nu kanske det kan bli en ändring på det? I och för sig passar metoden bäst för de med lockigt hår, men det kan väl inte skada för mitt heller. Kanske, kanske att jag får fram mer utav mitt självlockiga hår fall också? Så tack vare Isabell så har jag givit mig in på detta. 

(För de som vill veta vilka produkter jag valt att använda så är det dessa:
som sista-shampo - Barnängen creme schampo normalt,
som balsam - Garnier fructis strengthening conditioner with grapefruit extract.
Vill man läsa mer om metoden kan man klicka in på June´s blogg eller lockig

Annars har det inte hänt så mycket. Är allmänt trött och sliten och längtar verkligen till ledigheten.