2011-04-18 ? 13:52:00

Sen sist

Sen sist jag skrev så har jag jobbat klart i skolan, jag har varit ledig några dagar. Dessa har bestått utav vila, slipande, spacklande samt firande av min käre far som fyllde år i går. Så nu känns det som läget är under kontroll. 

Vi har tagit tag i sovrummet och nu lutar det emot att det inte kommer ske några fler bakslag. Men man vet ju aldrig...

Idag består resten av dagen av jobb och städande när jag kommer hem. Eventellt spackling också ifall jag orkar.
För nu vill jag bli klar lagom till slutet på veckan!
2011-04-05 ? 20:03:00

Just nu

Nu var det ett tag sen jag skrev igen. Men till min räddning kan jag berätta att jag dels jobbat en massa, varit sjuk och sängliggande några dagar, samt att jag åkt hem till föräldrarna för att vikariera i ett skolkök som behöver lite extra personal nu under en vecka då den ordinarie bespisnings/städ- personalen ska på semester. 

Så jag rycker in (trots förkylning) och gör ett tag för att vara snäll. Jobbet innebär städande i en tre vånings skola samt utfodra ca 60 barn. Vilket tär på både knän, fötter, rygg och skönhetssömn...

Men det är en vecka och sen får jag komma hem till Uppsala igen, endast för att göra ett tag i lägenheten. 

Dock har Daniel jobbat inne i sovrummet igår, så väggarna ska vara slipade (igen) och spacklade (igen). Samt att glasfibertejpen ska sitta uppe runt det gamla dörrhålet. 

Det låter som grungmålningen är på gång (även detta, ännu en gång) samt att inhandlandet utav vår specialfärg, vår ljusgrå färg, ska ske under en snar framtid.
 
Som den sanne optimist till sambo jag har så tror han att det kan vara klart för tapetsering på lördag då jag kommer hem igen. Men det får vi se hur det går med. Han jobbar ändå varje dag i veckan fram tills dess nu. 

Men såklart håller jag tummarna för att vi inom en snar framtid kan få lov att köpa våra nya. mjuka, riktiga sängar. Jag vill att luftmadrassen bara ska vara ett minne blott nu... Men det kommer! Kanske, kanske det kan bli i den här månaden. Om alla faktorer godkänner det vill säga.
 
Dock ska jag i alla fall ge mig ut på Ikeas hemsida och se efter ifall jag kan hitta madrassena vi vill ha! Det får bli dagens sista uppgift innan sängen kallar, några timmars sömn kanske jag ska kunna få inatt i alla fall, till skillnad från de sista två nätterna...