2013-02-25 ? 11:32:00

Potabilis

Som vanligt när jag plockar fram kameran så kan jag inte lägga den ifrån mig. När jag dessutom hittar en bakgrund jag älskar, ett objektiv jag inte kan slita mig ifrån och lite ledighet att spendera så resulterar det i detta: 
 
 
 
Det jag saknade var lite citroner, lime och annan blandad frukt att leka med också... 
2013-02-25 ? 10:34:00

Canon EF 50MM 1.8

Här är min älskling i egen hög person 
 
 
Kärlek ♥
2013-02-25 ? 10:05:00

Photography

De senaste dagarna har kameran varit i omlopp lite mer än vanligt, kanske kan det vara mitt nya objektiv jag köpte. Äntligen är jag ägare att ett Canon EF 50MM 1.8! Blir underbara bilder även om det är ett objektiv av billig kvalitet. Det säger ju ganska mycke när jag går igenom bilderna som jag bara fotade för just testandets skull och sen blir förälskad i dom. En liten sväng i Photoshop och vipps bilderna är utmärkta. Dels hittade jag dessa på kameran (tänkta BARA som test): 
 
 
 

Aldrig blivit nöjd med bilderna på Tigge men nu helt plötsligt så finns det tre bra av 13 tagna! Dessutom fick jag ett ryck igår och gav mig på att fota silleben och detta är ett resultat jag är mer än nöjd över: 
 
 
Jag trodde väl inte att det skulle bli så bra på en gång men sanningen är att det endast är en liten justering med vitbalansen från orginalbilden! 

Behöver jag säga mer än att mitt 50 fast är min nya lilla älskling ♥
2013-02-17 ? 21:42:38

Spännande helg

Nu är helgen över om några timmar och jag är mer än nöjd!
 
Den började med att älsklingen och jag uträttade lite ärenden igår på förmiddagen. Det var besök hos frisören (för mig, vilket är mer än ovanligt) efter det storhandlade vi lite och senare mötte vi upp mina föräldrar och min bror för lite mumsig mat på China Garden samt teaterföreställningen "En trollkarls bekännelse" med Johan Ståhl. Mycket undethållande även om man "såg" en del av movesen. Behöver jag säga mer än att jag älskar teater och trolleri. Önskar bara man kunde någonting liknande själv! Efter detta blev det några glas på stan innan vi åkte hem och myste ner oss i soffan efter en lång dag. 
 
Söndagen har börat med en sovmorgon som var välbehövlig, lite kollande på adresser och vägbeskrivning till dagens upptåg. Poledance. Halv 3 infann vi oss i lokalen och nervositeten var total. Men efter mycke om och men klarade vi av vissa moves! Visst, inte det vackraste vi sett men helt okej för att vara första gången. Nu i efterhand känns det i låren och armarna ska jag säga. Och blåmärkena bevittnar om vårt slit. Men det var värt det, det var faktiskt roligt även om det var betydligt mer avancerat än jag först trodde. (Eller så är det jag som tänker för mycke) Men det är defenitivt någonting jag skulle kunna tänka mig att göra igen! 

Men det får bli när armarna och benen återhämtat sig. (Och jag skaffat min egen stång kanske)
 
Nu tar vi det lugnt igen och laddar inför morgondagen som innebär ett möte på stan innan jobbet kallar igen.  Lite extra klagande på ömmande kroppsdelar ska jag försöka få in någonstans också!j
 
Dessutom slänger jag in en liten bild jag jobbade med i photoshop idag (bara för att jag tycker om den så mycke) 
 
2013-02-10 ? 23:33:29

Clocks

Som sagt, ny design inspirerar till mycke. Dessa fick en omgång i både kameran och photoshop mitt i natten här nu. Resultatet blev mycket godkänt i mina ögon!
 
2013-02-10 ? 22:55:20

Attitude

Okej jag kunde inte hålla mig ifrån att uppdatera med en bild också.
 
Snart kommer fotosäsonen igång igen för mig och då hoppas jag på att kuna visa nya fina bra bilder!
 
2013-02-10 ? 22:34:46

Nydesignad

Efter mycke om och men sitter jag nu här med en fungerande blogg igen. En blogg utan massa felhoppade inlägg och bilder som stökar till allting.
 
Dessutom fick den sig en liten ansiktslyftning i form av lite nya färger och former. Inget jag den här gången gjort helt från grunden själv utan jag har byggt ut från en befintlig. Men jag blev mycket nöjd. Som kronan på verket fixade jag dit en av mina egna bilder som passade till omgivningen som handen i handsken. 

Detta kanske kan få mig att börja blogga lite mer? 
 
Hoppas det i alla fall. Det har verkligen blivit lite brist på detta. Men jag skyller på att livet kommit emellan. Och att tiden inte riktigt har funnits för att göra allt man önskar. Men nu känns det som allt är påväg att vända. Vi får vänta och se helt enkelt. 
 
Imorgon blir det jobb, som resten av veckan. Efter sju dagars ledighet slår Daniel och jag på stort med att åka in på teater med mina föräldrar och min bror. Någonting jag ser fram emot extremt mycket.
 
Efter detta ska jag ge mig på en ny form av träning som äger rum på söndag. Men mer om det senare.
 
Nu ska jag avrunda här och sen blir det att krypa ner i sängen för några timmars sömn innan jag ska iväg till jobbet igen. Sju dagar som sagt...
2013-02-07 ? 22:18:53

Charged

Nu sitter jag här i sängen och nattar Daniel innan jag gör en sista sväng ut på nätet. Sitter faktiskt med den bärbara datorn och surfar utan sladd för första gången på jag vet inte hur länge. Tack Sebastian som lät vårat batteri samåka hem till er!
 
Hur har det varit annars då, det har ju varit lite dålig uppdatering ett tag? 
Jo jag har varit inne i en liten svacka igen och mått lite dåligt igen. Mycke på grund av vädret och jobbet men nu är jag på fötter igen. Har precis kommit hem efter en mysig kväll hos Sebastian och Eva och önskar morgondagen inte hade varit full av plugg och jobb för de övriga utan att vi kunnat dra ut på kvällen ytterligare en stund... 
 
Men men, annars har dagen bjudit på en stunds städande och fixande hemma efter allt för mycket jobbande och för lite tid. Är inte klar på långa vägar, men det blev lite bättre. 
 
Morgondagen bjuder på mer städande fram tills dess att jag ska dra mig in till den stora staden och möta upp Jessica och Bella för lite socialt umgänge. Vilket är mer än på tiden! 
 
Det och lite shopping ska försöka hinnas med. Efter det bär det antagligen av hemmåt för att invänta kvällen/natten då mannen i huset kommer hem och gör mig sällskap igen. Och under den tiden kanske lite mer städande och fixande hinns med. Men det beror på. 
 
Nu ska jag i alla fall surfa omkring en stund till innan även jag sluter ögonen och sover några timmar.