2012-06-30 ? 10:37:00

Before

Igår fick vi för oss att kolla igenom lite gamla bilder, och det fick mig att inse hur mycket jag har förändrats sedan vi träffades. Och till viss del måste jag faktiskt erkänna att jag saknar hur jag såg ut då...

 
(verkligen inte bilder jag är stolt över men för att få ett perspektiv så...)
 
Jag kan inte påstå att jag saknar att vara jag utan jag saknar bara en del av det jag va. Självförtroendet saknar jag inte, det har blivit mycket bättre. Men däremot saknar jag det jag ser, att gå upp 20 kilo för mig var inget annat än nyttigt, dock känns det som i alla fall 10 av dom kilona skulle kunna ryka. 

Visst jag mår bättre fysiskt, dock inte psykiskt. Jag känner verkligen skillnad och nu när jag kollat på mig själv i spegeln händer det både en och två gånger att jag mår dåligt av det jag ser.
 
Men min plan är att göra ändring på det. Genom att vi lagt om kosten räknar jag med en liten nergång och sen måste jag verkligen ta tag i mig själv och börja med den när motionen som jag pratat om så många gåner. Dock känns det som om varken tiden eller lusten finns....
 
Men dieten kanske ska bli lite strängare i alla fall.

Men samtidigt vill jag inte pressa mig själv för mycke heller för innan jag träffade Daniel så åt jag inte såvida jag inte var tvungen. Skolan och praktiken kom jag ju lätt undan. Detsamma med frukosten eftersom jag var den enda uppe. Dock gick det inte lika lätt att smita ifrån kvällarna när mamma lagade mat. Där var man tyvärr tvungen.
 
Och jag känner att ifall jag kommer i dom banorna igen så vet jag att det kommer vara svårt sen, och det vill vi ju inte. Så det har nog lett till att jag inte vågat/velat utsätta mig för någonting som i sin tur lett till att jag inte gått ner de 10 kilo jag känner är mitt mål. 
 
Jag påstår inte att jag är överviktig fet, Jag menar bara att jag själv inte trivs och mår bra med det jag har och man ska ju trivas i sin egen kropp, annars kan det bli ännu värre!
 
Så några kilon måste tyvärr ryka.
 
Men mer om det senare, fick bara en sådan skirvarlust att fingrarna inte kunde hejda sig...
2012-06-29 ? 05:49:00

Ännu en dag

Sådär nu har man börjat komma tillbaka i samma hjulspår som vanligt igen. Känns både skönt och lite tråkigt att det går så snabbt att komma tillbaka... 
 
Idag blir det jobb som vanligt, dock bara mellan 7 och 13 så det är ju helt okej. Efter det så bär det av hemmåt och senare ikväll kanske det bär iväg till några goda vänner för ännu en filmkväll. Mycket trevligt om jag får säga min mening.
 
Men först blir det alltså lite jobb. Öppning bör innebära att det är ganska lugnt och jag hoppas det går bra fram tills jag slutar. Känner att jag inte har riktigt orken efter så lite sömn att hantera för mycket stress. Men det ska nog gå bra.
 
Kommer i alla fall somna ovaggat ikväll!
2012-06-26 ? 09:31:00

Semesterns slut

Nu va sista dagen av semester slut och idag börjar slitet igen. Dock inte förrän klockan halv fem. Så jag har gott om tid att förbereda mig. Jag är både sugen och inte på att komma tillbaka men likväl måste jag.

Men det blir en mjukstart i alla fall. Några timmar idag och sin är jag ledig i morgon igen. Sen jobbar jag nog resten av veckan om jag inte minns fel (och om det inte blivit några ändringar)

Men först innan klockan blir för mycket idag så ska jag städa lite. Måste få det snyggt och städat här hemma igen känner jag...

Så det är bara att kliva upp ur sängen och börja med dagen!
2012-06-25 ? 17:24:00

Upp och ner

Riktigt stort bakslag idag. Igår va självkänslan på topp och idag i botten...
Så lätt det kan ändras, men det får knäcka mig idag men imorgon tänker jag gå vidare! 
 
Jag tänker tillåta mig att må dåligt för att sen komma på fötter igen och fortsätta må bra.
2012-06-19 ? 11:17:00

Foto

Idag ska jag ge mig på mitt fotade igen. Gav mig på orkideerna igår och resultatet blev mer än bra, och förhoppningsvis blir dom det även idag!

Ett litet smakprov ger jag er här och resten av de redigerade bilderna finns på min fotoblogg.

2012-06-18 ? 11:05:00

Funderar

Sitter här och funderar lite över valen jag gjort och över dem som blivit gjorda åt mig. Vissa saker kommer fram med tiden som gör att man blir osäker, även om jag inte vill byta bort det jag har så sitter man gärna och tänker på hur det kunde varit...

Just nu känner jag mig ganska vilsen och förvirrad men med tiden lär jag mig antagligen tacklas med detta också. 

Jag kan ju inte ändra det som varit. Och jag är mer än nöjd över livet jag har. Men det stoppar inte hjärnan ifrån att fundera på hur det kunde ha varit. Om tillfällena hade varit olika, människorna på andra platser, kunskapen i rätt skede.

Många tankar som snurrar omkring nu helt enkelt.

2012-06-16 ? 21:43:00

Äntligen hemma

Nu är vi äntligen hemma igen. Har varit fint och soligt men efter lite trassel så kom vi hem sent och nu är vi trötta så jag skriver mer senare!
2012-06-11 ? 06:11:00

Hejdå Sverige

Nu bär det äntligen av på semester! Sitter i bilen på väg mot Arlanda nu och som vanligt sitter man och tror att man glömt hälften av alla grejer när man i själva verket har dubbelt så mycket med sig än man behöver.

Men mobil, kamera, pass och kontokort är med. Det är väl viktigast och vi ska ju faktiskt till civilisationen så det som inte är med får helt enkelt inhandlas.

Destinationen skriver jag tyvärr inte ut än eftersom det är en överraskningsresa för Daniels kusin. Men dom flesta vet redan. Och för dom som inte vet så kommer jag att uppdatera när vi kommer fram. Wifi finns ju på rummet så det bör inte vara några problem.

Men jag skriver mer sen när vi kommer fram! Nu ska jag njuta av resan och hoppas vi kommer med alla plan.

Over and out!

2012-06-06 ? 13:01:00

Självförtroende

Igår njöt jag av mitt nya jag. Lite lättare, lite snyggare och mycket gladare. Självförtroendet kom till mig och det resulterade i att jag visade mig ute i korkort med endast hudfärgade strumpbyxor till. Inget jag skulle gjort innan! Piffade till mig lite extra igår och det kändes så bra.

Nu gäller det bara att hålla det här uppe och se till att det bara blir bättre och bättre! Får de hur fredagen blir när jag ännu en gång ska ut och testa mig själv. Testa om självförtroendet varar oavsett sällskap och tillfälle eller om det här bara va en engångsföreteekse. 

Vi får helt enkelt se.
2012-06-06 ? 12:28:00

Studenten

Igår tog min käre bror studenten. Dom fick fint soligt väder och lagom varmt.

Massa fix och trix behövdes så som tårta, cake pops present och blommor. Men allt slutade bra och nu är ännu en milstolpe avklarad. Alla tre barn i familjen Andersson är härmed studenter och förhoppningsvis mogna nog för framtiden.

Va s mysigt att vara hemma och umgås med familjen som förut. Även om det var lite olikt sig. Varken min syster, farfar och mormor va där men det fick gå bra ändå. Jag vet att både farfar och mormor va med oss ändå. Och Sandra ringde och grattade också. Men det börjar kännas så tomt när man kommer hem nu och jag vill inte veta hur det kommer bli i framtiden... 

Men nog om det! Nu gläds jag åt Stefan som tagit studenten i stället. Grattis!
2012-06-04 ? 13:05:00

Sista veckan

Dagarna rullar på och nu är det jobb idag, studenten imorgon sen jobb onsdag till och med lördag. Sen är det hela 2 veckor ledigt för min del! Ska bli så skönt att få stanna upp och ta det lite lugnt, även om det bär iväg på söndagen eller början på veckan så är det skönt. För jag vet ändå att när jag kommer hem sen så har jag nästan en hel vecka ledigt kvar. Däremot får vi väl se vad som händer då. Ingenitng är bestämt men planer finns alltid! 

Sen studenten i morgon ja, ingen aning och när var och hur. Men min mamma ska få sig ett samtal om en liten stund så ska jag ta reda på. 

Sen får vi väl se hur det blir med resten av jobbveckan. Antagligen blir det som vanligt och sen på fredag kanske det bär iväg ut med kolegorna för en after work någontans i Uppsalas vimmel. Ska bli kul att umgås civilt och inte känna pressen från jobbet för en stund. Dessutom att kunna lära känna människorna på andra sidan jobbet. Ser verkligen fram emot det även om jag slutar sent...

Men det blir i slutet på veckan, än så länge är det bara början och mycket annat att tänka på!