2012-10-28 ? 22:53:22

Crying blood

Lekte lite med photoshop ikväll igen. Resultatet? 
Detta: 
 
 
Dock glömde jag spara den i större format (som vanligt)...
2012-10-28 ? 11:55:00

In spirit and mind

Under de senaste dagarna har jag varit på äventyr både spirituellt och kroppsligt. Jag har varit iväg på en minisemester och umgåtts med fina människor och partat lite mer än vanligt.

Jag vet inte varför men att få klä upp sig, sätta i löshåret och sen ta någon drink ger mig sånt självförtroende. Jag har aldrig känt mig riktigt bekväm med att gå ut och ha folk tittandes åt mitt håll innan. Men när jag väl får känna mig vacker som omväxling så trivs jag! Det är inte ofta självförtroendet får en sån boost liksom.

Men jag tror också mycket att det är sällskapet. Utan alla människor jag haft omkring mig de senaste dagarna hade det inte blivit samma effekt…
 
2012-10-21 ? 12:51:35

Game of cards

Och som vanligt när jag väl tar fram kameran så blir det bara mer fotande.
 
2012-10-21 ? 11:47:00

Hairy results

Äntligen lyckades jag få löshåret att matcha min naturliga hårfärg! Visst det behöver klippas lite och läggas en och annan hårinpackning på men det är äntligen rätt färg. Va nära att ge upp när jag misslyckades med färgningen men nu känns det bra igen! 
 
Resultatet då? Jo det blev helt okej, måste dock öva lite mer på att sätta dom. 
 
2012-10-20 ? 12:34:47

Mission

Äntligen helg och det innebär för en gång skull en ledighet på hela två dagar, en hel helg ledig. Det va inte igår.
 
Dagens och morgondagens schema är blankt och jag vet inte vad jag ska hitta på mer än att jag ska försöka rädda löshåret jag köpte och färgade, började lite smått på räddningen ifår med någon inpakning med färg. Och det känns som resultatet kommer bli bra, åtminstonde bättre än det va! För efter jag färgade det blev det grått... Och så gammal vill jag inte känna mig än! 
 
Så det är bara att ge sig på det och försöka fixa det. Blir resultatet bra så kommer det antagligen komma bilder på spektaklet. Annars beställer jag nytt.
 
Önska mig lycka till! Det känns som det behövs.
2012-10-09 ? 08:37:00

En början

Liten uppdatering idag innan jag ska dra iväg till jobbet som vanligt. Dock är den här jobbdagen inte så jobbig utan det är utbildning som står på schemat. Tre timmar post blir det. Egentligen skulle jag haft den i fredags men jag var ju förkyld så det sköts upp till idag i stället. Ska bli kul samtidigt som det är mycke att ta in...
Men jag har ju stått där en gång innan så det bör flyta på ganska bra i alla fall.

Efter jobbet blir det till att kolla efter strumpbyxor till lördagens evenemang. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig men antagligen blir det i alla fall så pass "kort" (allt som innebär det minsta bara ben är kort och måste stylas med strumpbyxor för att jag ska känna mig bekväm) att det krävs strumpbyxor i alla fall. Så det ska införskaffas. Sen ska jag kolla igenom vad jag har att ha på mig.

Men det är snarare veckans mission än dagens.

Men senare, när Daniel kommer hem så blir det antagligen en sväng på marknaden med svärmor och honom. Mysigt!

Men ännu en liten reflektion över min jobbsituation förresten! Under veckan som va så fick jag ett schema, fyra veckors rullande med start vecka 44. Det betyder att jag kommer kunna planera in saker lättare och min tanke är då att ta tag i mitt fotande och planera in träffar med människor som är sugna på att agera modeller. Ingenting seriöst och stelt. Men en rolig grej för oss alla att lära sig vad som blir bra och inte. Ha en anledning att umgås lite helt enkelt.

Någonting jag skulle tycka var roligt i alla fall. Och det känns så kul att det finns så många där ute som bill stötta mig med min hobby!

Men det får bli mer planerande angående det lite senare. Men ni vet att det är på gång i alla fall och att jag inte glömt bort er.
 
2012-10-05 ? 19:05:57

Blank canvas

Har varit hemma några dagar ifrån jobbet. Känner mig fortfarande inte pigg och kry men imorgon ska jobbet få sig ett försök igen. Förhoppningsvis kommer det gå bra. Orkar egentligen inte men man måste väl komma igång igen.
 
Hoppas bara att huvudvärken jag haft sen i tisdags upphör snart. Det kommer göra det så mycke lättare att försöka bli frisk!