2011-03-12 ? 07:20:00

Under veckan

Under en veckas ledighet kan man tycka att jag ska hinna med att uppdatera. Men tyvärr så har jag inte hunnit det. Det har varit så mycket som hänt nu i veckan, vi har jobbat med sovrummet så det är bara några små ställen kvar att slipa (fick spackla efter där vi hade missat/det inte blev bra) sen är det grundmålning som gäller.

Vi har inte hunnit med en dag i Stockholm heller som vi hade tänkt. Däremot blev det en tur till Arlanda för att hämta Rebecka (Daniels kusin) som kom hem ifrån Indien. 

Annars har vi Daniel och jag tagit igen lite tid bara han och jag. Myst och tittat på film, spelat spel och bara varit. Så det har varit en riktigt mysig vecka. Dock kunde den fått vara några dagar längre! 

Men men, nu idag blir det jobb, även om jag hade velat åka hem till Österby för att vara med på teatermöte. Men pengarna kommer att behövas så det blir Uppsala hela dagen i stället. Dessutom får jag nytt schema idag så det ska bli intressant att se hur mycket man kan få jobba.. 

Men nu ska jag göra mig klar och åka iväg!
Kommentarer
Isabell

Svar: Tur du hade som redan hade ett bra balsam hemma! :D Börjar du få nån ordning på frillan? ;D

2011-03-17 @ 10:30:07
URL: http://isabellicious.blogg.se/
Isabell

Svar: Nä det är ju skönt det i alla fall. :) Jag tvättade med Garnierbalsamet igår, jäklar vad fint och lent mitt hår med! It's a keeper ;D

2011-03-21 @ 13:00:58
URL: http://isabellicious.blogg.se/
Isabell

Svar: Javisst! :D Kommer du på KU på söndag? :)

2011-03-22 @ 10:30:50
URL: http://isabellicious.blogg.se/
Isabell

Svar: Okej, jag håller tummarna för att du hinner med det :) Jag kommer! ;D

2011-03-22 @ 10:50:04
URL: http://isabellicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: