2013-01-07 ? 10:06:35

Danmark

Under helgen som var drig Daniel och jag iväg på ett litet äventyr till Danmark. Vi kände att vi var tvugna att komma iväg ett tag och bara vara, vilket vi gjorde. Vi kom ner lite tidigare än beräknat då flyget var tidigt och tåget klaffade perfekt. Samt att det inte var lång restid. Vi lokaliserade hotelet som låg väldigt centralt. Radisson Blu Royal Hotel fick det bli. Även om det inte var det finaste hotelet vi kollade på så låg det i alla fall mest centralt och jag tänkte att det var ju ändå ett 5 stjärnigt hotel så vi blev mer är nöjda. Speciellt sen när det visade sig att frukost ingick också!

Men i alla fall, vi drog iväg ut på støget. Kollade lite blandade grejer men kom snabbt fram till att vi inte kan lura oss själva. Vi vill inte shoppa varken där eller hemma. Utan vi har fastnat för USA... Men vi drog i alla fall vidare och kollade in lite arkitektur och bara mös innan det var dags att checka in på hotellet. När vi gjort detta slog tröttheten oss och vi spenderade några timmar på hotelet innan vi begav oss till Hard Rock Cafe. Åt och drack gott och sen slutade kvällen på hotelet lite tidigare än beräknat. 
 
Söndagen tog vi det lugnt på, åt lyxig frukost buffé på hotelet innan vi begav oss ut för att leta rätt på slottet, kastellet och "den lille havfrue" innan vi drog oss tillbaka till ett fik vi spanat in dagen innan. Därefter drog vi iväg till flygplatsen och hemåt. 
 
Hemma fastnade vi i taxfreen och två lyxiga parfymer fick följa med mig hem (tack Daniel och hans badge!). Sen lyxade vi till det med pizza och en film innan vi kröp ner i vår egen säng igen.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: